Fris het voorjaar in

Fris het voorjaar in
27 januari 2024

Het lenteseizoen staat voor de deur en dat betekent tijd voor een verkwikkende voorjaarsschoonmaak! Wie houdt er niet van om de ramen open te gooien, het huis grondig te reinigen en de heerlijke geur van verse voorjaarsbloemen te verwelkomen? Wij delen graag onze handige tips om de lente fris te beginnen. Doe je mee?

 

 

Profiteer van de lentestralen

Laat de lentezon je huis binnenstromen en creëer een warme en uitnodigende sfeer. Met mooie raamdecoratie kun je het zonlicht gefilterd binnenlaten terwijl je toch je privacy behoudt. Denk aan houten jaloezieën van duurzaam gecertificeerd hout of aluminium jaloezieën in frisse lentekleuren. Ook lichte, frisse Plissé Shades zijn een uitstekende keuze. Met handige bedieningsmogelijkheden zoals Top-down/bottom-up van Luxaflex® kun je je raambekleding aanpassen aan het invallende licht, waardoor je een aangename sfeer creëert in huis.

 

 

Natuurlijke tinten en materialen

Na de sombere wintermaanden is het tijd om je huis op te fleuren met kleurrijke accessoires. Kies voor natuurlijke tinten zoals bosgroen, fris geel en pastelkleuren om een zachte en rustige sfeer te creëren. Ook natuurlijke materialen zoals houten jaloezieën en gordijnen van linnen brengen de natuur terug in je interieur. Sommige gordijnen en raamdecoratie zijn zelfs gemaakt van herbruikt plastic, waardoor je kunt bijdragen aan een duurzame toekomst.

 

 

Energie besparen met slimme raambekleding

Met de stijgende energieprijzen is het belangrijker dan ooit om bewust om te gaan met energieverbruik. Raambekleding speelt hierbij een cruciale rol, aangezien tot wel 50 procent van de warmte via het raam kan ontsnappen. Duette® Shades van Luxaflex® bieden uitstekende isolatie in de winter en verkoeling in de zomer dankzij hun honingraatstructuur en goede aansluiting op het raam.

 

 

Frisse lucht in huis

Het is heerlijk om je huis regelmatig goed te luchten. Vergeet hierbij niet om ook je vloerkleden en dekbedden buiten te luchten. Door ze af en toe buiten te hangen en grondig uit te kloppen, verwijder je vuil en stof dat anders in huis blijft zweven. Overweeg ook om horren te plaatsen om insecten buiten te houden en te genieten van een fris en gezond binnenklimaat.

 

Woon je in de omgeving van Rockanje, Oostvoorne en Hellevoetsluis? Kom naar Berg&Berg in Rockanje , dé woonwinkel voor jou, voor inspiratie of plan direct een interieuradvies in. We helpen je graag aan een nieuw, fris interieur dat helemaal klaar is voor de lente!