Merken De Ploeg | Berg&Berg

De Ploeg

Berg&Berg in Rockanje is de erkende interieuradviseur voor De Ploeg voor jouw regio. De Ploeg vertegenwoordigd topkwaliteit in meubel- en gordijnstoffen met tijdloze, betrouwbare en functionele ontwerpen. De collectie van geweven en bedrukte stoffen zijn naadloos op elkaar afgestemd, waardoor ze moeiteloos gecombineerd kunnen worden voor een mooi geheel. Woon je in de regio Rockanje, Oostvoorne en Hellevoetsluis. Kom naar Berg&Berg in Rockanje om de bijzondere collectie in het echt te bekijken. Onze gediplomeerde stylisten en stoffeerders helpen je graag bij je keuze én het vakkundig aanbrengen van je nieuw gordijnen.

Authentiek ontwerp bij De Ploeg

De Ploeg is een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige (gordijn)stoffen van uitmuntende kwaliteit en tijdloos design. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het ontstaan van het bedrijf, heeft De Ploeg zich gevestigd als een vooraanstaande leverancier van textielproducten voor interieurdecoratie.

Het assortiment van De Ploeg omvat een uitgebreide selectie stoffen voor gordijnen, variërend van klassieke patronen tot moderne ontwerpen, en van effen kleuren tot gedurfde prints. Deze stoffen worden zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, waardoor klanten kunnen genieten van gordijnen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

 

 

 

Wat De Ploeg onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van hun producten, maar ook hun toewijding aan vakmanschap en innovatie. Hoewel ze waarde hechten aan kenmerkende jacquardtechnieken, verleggen ze ook graag hun grenzen door gebruik te maken van innovaties. Ze spelen met kleur en structuur om technisch hoogstaande ontwerpen te creëren die voortborduren op onze iconische stijl, die wordt gekenmerkt door eenvoud en innovatie. Het bedrijf heeft een team van getalenteerde ontwerpers en ambachtslieden die voortdurend werken aan het creëren van nieuwe en inspirerende stoffen die aansluiten bij de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign. 

Met een sterke focus op esthetiek, duurzaamheid en klanttevredenheid blijft De Ploeg een vertrouwde keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige stoffen voor hun interieur. Of het nu gaat om het verfraaien van een hele kamer of het toevoegen van een opvallend accent, De Ploeg biedt een ruime keuze aan stijlvolle en inspirerende opties voor elke ruimte. Toepasbaarheid en functionaliteit staan hoog in het vaandel tijdens het ontwikkelproces. Daarom werken ze nauw samen met architecten, detaillisten, meubelmakers en consumenten.

 

 

Bij De Ploeg hanteren ze een authentieke benadering, waarbij we werken met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de wereld om ons heen. In het ontwikkelingstraject van Ploegstoffen ligt de nadruk op:

  • bewust ontwerpen, tijdloos, integer en innovatief
  • bewust omgaan met grondstoffen en productieprocessen
  • bewust omgaan met de mens: strevend naar optimaal comfort, mensvriendelijkheid en veiligheid.
  • bewust omgaan met milieuaspecten

Al bijna honderd jaar werken ze bij De Ploeg aan ideeën over wonen, leven en werken. Gedurende al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren we gordijn- en meubelstoffen met aandacht voor zowel het interieur als de wereld om ons heen. Onze focus ligt op vakmanschap en het gebruik van natuurlijke materialen: Ploegstoffen!

 

 

Tijdloos design

De interieurstoffen van De Ploeg zijn tijdloos qua kleur en vorm, maar wel hedendaags. We bieden een ruime keuze aan materialen, van soepel tot robuust, transparant of dicht geweven, met een rijke textuur of een gladde afwerking. Onze ontwerpen worden ontwikkeld met het oog op tijdloze trends, waardoor ze passen in diverse interieurs en decennialang geliefd blijven.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

rockanje@bergenberg.nl

Verstuur een bericht