Merken Holland Haag | Berg&Berg
Merken Holland Haag | Berg&Berg

Holland Haag

Berg&Berg in Rockanje is de gordijn expert en daar mag de CACHET collectie van Holland Haag niet ontbreken. De collectie van Holland Haag is gemaakt de mooiste en kwalitatief beste stoffen. Woon je in de regio Rockanje, Oostvoorne en Hellevoetsluis, kom dan naar Berg&Berg in Rockanje waar onze gediplomeerde stylisten je graag adviseren bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw interieur.

Laat je verleiden door CACHET

Ontdek de magie van deze unieke stoffen en spraakmakende dessins. CACHET is de high-end collectie van Holland Haag, boordevol stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te “shinen”, een collectie met extra veel glans! Ben je op zoek naar echte parels voor in jouw interieur? In de nieuwste CACHET collectie zijn deze parels te vinden!

 

 

Luxe & Stijlvol

De vormen, levendige kleuren en bijzondere texturen zijn een grote inspiratie geweest voor deze collectie. De nadruk ligt op de zachte en natuurlijke stoffen, unieke materialen en speciale eigenschappen zoals bijvoorbeeld een extra hoge isolatiewaarde. Met de unieke dessins en tijdloze uni’s van Cachet zit er voor iedereen iets speciaals tussen!

 

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

rockanje@bergenberg.nl

Verstuur een bericht